Primera jornada de vaga contra l’ERO d’Indra

Demà dimarts 21 de juliol a les 8:00 començarà la primera jornada de vaga al centre de treball d’Indra Sistemas a Barcelona contra l’ERO anunciat per l’empresa. Mitjançant aquest procediment d’acomiadament col·lectiu l’empresa pretén desfer-se de 1.850 treballadors i treballadores dels 13.000 que treballen a Espanya, el 14% de la plantilla.

Les jornades de vaga estan convocades pel dimarts i el dijous coincidint amb les reunions de la mesa de negociació. Aquesta primera jornada està programat un taller de pancartes amb els treballadors. La resta de dies s’han convocat aturades parcials d’una hora, de 10:00 a 11:00, durant els quals es realitzaran assemblees de treballadors per decidir les properes acciones i una manifestació pel 22@.

A la propera jornada de vaga, dijous 23, els treballadors estàn convocats a una manifestació des del centre de treball de Roc Boronat 133 fins el Parlament, on a les 13:00 es rebrà a una delegació dels treballadors per que expliquin qual és la seva situació.

Els sindicats CGT i CoBas han convocat vaga indefinida a tot l’estat a partir del dilluns dia 27. El mateix dia 27 està programada una concentració dels treballadors en vaga a la Plaça Sant Jaume a partir de les 11:00, i als següents dies es realitzaran noves accions reivindicatives encara per determinar.