Primer de Maig

Com cada any, celebrarem el primer de maig per commemorar el dia del treball i de les lluites dels nostres antecessors i de les nostres antecessores , que ens han conduit a un treball més digne i en millors condicions a les que hi havia temps enrere.

La situació actual no és la desitjable ja que la precarietat laboral augmenta cada dia i la diferencia salarial entre els que tenen una llarga carrera professional i els que pertanyen a les noves incorporacions és enorme i injustificada.

Els beneficis empresarials són cada vegada més grans. Els rics ho són cada vegada més, perquè el repartiment de la riquesa ha quedat oblidat en aquesta societat actual, de manera que els rics s’enriqueixen cada dia més, mentre que els treballadors i treballadores vivim una disminució progressiva i alarmant del nostre nivell i qualitat de vida.

Una altra de les agressions, fruit de l’ avarícia del capital, és l’ intent de desmantellar el sistema de pensions, tot intentant traspassar a fons privats les pensions a les quals tenim dret, i sempre en tindrem.

Per tot això, aquest any com ja hem fet abans, hem de manifestar el nostre rebuig a totes aquestes agressions a les quals hem d’afegir avui, l’atempat contra les llibertats tant individuals com col·lectives que estem patint darrerament . La lluita per a la millora de les condicions laborals només es pot donar si hi ha un veritable sistema de llibertat, perquè…. hem de recordar que les primeres llibertats que cauen són la llibertat d’expressió i la llibertat de manifestació, i sense elles cap lluita podrà tenir èxit.

És per això que cal sortir al carrer per reivindicar que volem un món nou, una societat lliure i igualitària, on la justícia social imperi.

Us esperem el dia 1 de maig a tres quarts de 12 del migdia als jardinets de Gràcia (cantonada antiquísim Comercial Transatlàntic i després Deutsche).

En acabar la manifestació, farem una celebració al Sindicat, al carrer del Pare Lainez 18-24

Circular Primer de Maig