MAI MÉS SILENCIADES

El terrorisme masclista, que s’acarnissa especialment amb dones, infància, trans i totes aquelles persones que no entren en els esquemes patriarcals de gènere, suposa una pesada xacra en aquesta societat capitalista. Aquesta negació sistemàtica de la diversitat social i racial és un producte més del mercat que ens necessita empobrides per espoliarnos des de la submissió i la necessitat.

Cap govern pot garantir seguretat dins d’un Estat amb privilegis patriarcals. Estem davant un feminicidi d’Estat on els assassinats masclistes, lluny de prevenir-se i eradicar-se, continuen esdevenint-se com si d’un costum es tractés.

La llei, fidel reflex de la societat burgesa, patriarcal i misògina ens condemna quan som víctimes, i amnistia els depredadors sexuals perpetuant les inèrcies masclistes.
El sistema judicial, ignorant conscientment la necessària visió de gènere en l’aplicació de la llei, dictamina de forma indecent contra dones i menors.

El sistema d’atenció a les víctimes, buit de pressupostos, privatitzant un servei que hauria de ser públic i usant-les com a mercaderies, en comporta la desprotecció donant lloc a més violència contra elles.

Des de la Confederació General del Treball -CGT- promovem un feminisme de classe que canviï les nostres consciències fins a abolir la violència per donar pas a un món més just i igualitari on la vida i el seu desenvolupament no corrin perill.

Nosaltres portem un feminisme nou en els nostres cors

FEM UNA CRIDA A PARTICIPAR EN LES MANIFESTACIONS QUE ES FARAN A CATALUNYA , pel 25N A Barcelona, 25N 11.30h a pl.Universitat

PER TANT SORTIREM UN ALTRE 25 N A CRIDAR BEN FORT I LLUITAR PER :

  • VOLEM HABITAR ELS CARRERS DELS NOSTRES BARRIS I CIUTATS SENSE POR
  • VOLEM CAMINAR TRANQUIL·LES PER TOT ARREU
  • -CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA NI UNA MENYS. ENS VOLEM VIVES LLUITEM PER ABOLIR LA VIOLÈNCIA MAI MÉS SILENCIADES. EXCUSAR LES AGRESSIONS PERPETUA LES VIOLÈNCIES.

Com a Dones llibertàries de CGT, LLUITEM PER ACONSEGUIR

• UN MÓN MÉS JUST I IGUALITARI ON LA VIDA I EL SEU DESENVOLUPAMENT NO CORRIN PERILL.
• UN MÓN QUE NO CONEGUI MURS NI FRONTERES .