La Secció Sindical de CGT a Hewlett Packard entrega 750 quilos d’aliments a la PAH de Badia i la PAH de Rubí

Avui s’han entregat a les PAH de Badia del Vallès i Rubí un total de 750kgs d’aliments recaptats per la secció sindical de la CGT a HP entre la plantilla de l’empresa.

Com cada any des de que va esclatar la Crisi, ja en fa 6, la secció sindical de CGT a HP ha realitzat una recapta entre els i les treballadores de l’empresa com a solidaritat amb la situació que estan patint.

Aquest any hem ampliat aquesta acció per a recolzar també la PAH de Rubí, en acampada des de fa 100 dies per assolir acords de dació amb Catalunya Caixa. Considerem que una pota irrenunciable del sindicalisme és el suport mutu i presència real en els problemes socials del territori on hi hagi presència, en aquest cas el Vallès Occidental.

Les dues PAH s’encarregaran de realitzar la distribució entre les persones que més ho necessiten de les dues poblacions vallesanes.

Hem fet saber als dos col·lectius que la lluita i organització que estan realitzant és un exemple per tothom i que la secció sindical de la CGT a Hewlett-Packard ha donat i els seguirà donant tot el suport que calgui.

Adjuntem fotografies de l’acte d’entrega d’avui.