CGT Convoca mobilitzacions al Banc de Sabadell

Davant la situació laboral que es viu al Banc de Sabadell (continues prolongacions ilegals de jornada, reiterats incumpliments de la legislació vigent, etc) la Secció Sindical de la CGT al Banc de Sabadell ha decidit convocar un seguit de mobilitzacions a tot l’Estat per denunciar davant l’opinió pública la realitat laboral que es viu al Banc de Sabadell.

Les primeres concentracions seràn el dia 30 de setembre davant llocs emblemàtics del Banc a Alacant, Barcelona, Madrid, València, Màlaga, Balears i Saragossa.

La campanya denunciarà les prolongacions de jornades ilegals. La Inspecció de Treball ja s’ha pronunciat diverses vegades sobre aquesta actuació, que soposa un frau en cotitzacions a la Seguretat Social, en impostos i al salari dels treballadors que no reben compensació per les hores extres que realitzen.

La direcció fins el moment ignora els requeriments de l’Inspecció de Treball i sembla més que disposada a pagar les sancions imposades.

A Barcelona la concentració serà el 30 de setembre a les 10:30, davant la seu del Banc de Sabadell a Avda Diagonal 407 bis, torre Banc de Sabadell.