Sessió formativa d’actualització jurídica sobre Delegades i Seccions Sindicals

Per a totes les afiliades i afiliats. Conferència que realitzarem el proper dijous 12 de novembre a la Casa del Mar de l’Institut Social de la Marina (Barcelona). Es tracta d’una sessió formativa d’actualització jurídica sobre Delegades i Seccions Sindicals que correrà a càrrec del Magistrat Carlos Hugo Preciado Domènech.

Tot i que la sala d’actes de la Casa del Mar és força gran, l’aforament és limitat, així que us agrairem que ens pugueu informar durant les properes setmanes de quantes persones vindran de la vostra Federació o Sindicat aquell dia, o almenys fer-nos una previsió. Podeu fer-ho enviant un correu a la Secretaria de Formació del Comitè Confederal de Catalunya (formacio@cgtcatalunya.cat).

Conferència de delegades i afiliades de la CGT de Catalunya
Sessió formativa d’actualització jurídica: Delegades i Seccions Sindicals

Dijous, 12 de novembre de 2015, de 10.30h a 14.00h
A la sala d’actes de la Casa del Mar de l’Institut Social de la Marina
C/ d’Albareda, 1-13 (Barcelona)
Metro: L3 Paral·lel o Drassanes. Busos: 20, 21, 64, D20, H14, 88.

Sessió formativa sobre el marc jurídic regulador de les Seccions Sindicals i de les Delegades Sindicals, en la qual es tractaran aspectes relatius als seus drets i garanties, amb especial referència al dret d’informació, l’obligació empresarial de proporcionar mitjans, i al gaudi de crèdit horari. L’activitat és d’especial interès per a noves delegades, però està oberta a tota l’afiliació.

La conferència anirà a càrrec del Magistrat del TSJC i Professor de Dret Penal de la URV Carlos Hugo Preciado Domènech, que ja ha col·laborat anteriorment en altres activitats formatives amb la CGT de Catalunya.

Teniu enllaç a l’agenda:

https://fedbanca.cgtcatalunya.cat/events/sessio-formativa-dactualitzacio-juridica-sobre-delegades-i-seccions-sindicals/