Sense acord a l’ERO a Atos

A les 0:30 ha finalitzat la negociació per arribar un preacord per l’ERO a la empresa de Consultoria Atos.

Avui el previst era que es tanqués un preacord amb les seccions de UGT y CCOO a la empresa (la CGT sempre s’ha oposat frontalment a l’ERO) que es passaria a votació demà dimecres entre els treballadors afectats.

La proposta final de la empresa consistia en 149 acomiadaments, amb una indemnització de 45 dias/any i un límit de 17 mensualitats, a més de diverses retallades pels treballadors que tinguessin la sort de no ser acomadiats.

Abans, a les 21:30 la empresa i la resta de sindicats han convidat la CGT a marxar de la taula de negociació, fins que tocant de les 12:00 de la nit han pogut estar presents una altra vegada. Més tard, com ja hem dit, es tancava la reunió sense acord al negar-se també la UGT a l’acord.

Darreres novetats: a les 3:03 la empresa ha fet una nova oferta consistent en 145 acomiadaments, amb una indemnització de 40 dies/any fins febrer de 2012 i 33 dies/any des de llavors, amb un màxim de 20 mensualitats, afegint una indemnització màxima de 100.000 € y mínima de 15.000 €. Per estudiar-la proposa prorrogar el període de consultes fins el dia 1 d’agost.