Prou d’assetjament i repressió a Insa

El nostre company Raül va ser acomiadat per defensar els seus drets el passat 8 de juliol al Cenit de Insa a Ourense.

Fart de l’actitud despòtica de la direcció del Cenit i l’assetjament del seu responsable directe Raül va decidir organitzar-se amb els seus companys i crear secció sindical de CGT. Quan l’empresa en va tenir coneixement, el va acomiadar deixant-lo al carrer amb la seva dona a l’atur i quatre fills que mantenir. L’empresa al·lega fi de l’obra però no és més que una excusa ja que l’endemà d’acomiadar Raül altra persona estava ocupant el seu lloc.

L’acomiadament va causar al nostre company un atac d’ansietat del qual es troba en tractament. Com si no hagués estat prou amb l’assetjament i la repressió a la qual l’han sotmès, ara l’empresa li posa pegues i retarda el pagament de la prestació per malaltia a la qual té dret.

Considerem que el seu acomiadament és un acte de repressió per voler defensar els seus drets i exigim a Insa la immediata readmissió de Raül al seu lloc de treball.

Per aquesta raó s’ha convocat concentració al centre de treball que Insa té a Sant Cugat del Vallés.

Serà el dimarts 19 d’agost, a partir de las 7:40 a la seu d’Insa, c/ Jesús Serra Santamans, 4, de Sant Cugat del Vallés.