Pancartada contra els acomiadamantes a HP

En la línia de continuar difonent la política d’acomiadaments de la companyia, hem empancartat les vies de comunicació preferents de Saragossa i els principals accessos d’entrada i sortida de Barcelona per les Rondes, Meridiana i Diagonal.

Així mateix, hem portat la protesta contra els acomiadaments a zones emblemàtiques del centre de la ciutat com la Sagrada Família o una pancarta de 12 metres a la seu de la CGT a Via Laietana.

Segons dades de l’Ajuntament de Barcelona, els ponts a la Ronda de Dalt, Litoral i Meridiana suposa, aproximadament, un tràfic acumulat de 340.000 cotxes cada dia. A més amb temps per llegir-lo a causa dels habituals col·lapses de l’hora punta.

La pancarta de Via Laietana veu passar cada dia a 44.000 vehicles més, a banda dels milers de turistes que visiten cada dia el centre turístic de la capital, igual que a Sagrada Família.

A Saragossa s’ha visibilitzat el conflicte creat per l’empresa en vies de comunicació i rodalies a polígon Plaza

Setmana rere setmana continuarem fent accions per tots els canals, Borsa, clients, mitjans de comunicació, accions sorpresa, xarxes socials i, per descomptat, arribat el moment a l’empresa.

L’empresa està davant la bifurcació de la reivindicació permanent o l’acord. Sabem que per a alguns dirigents els treballadors som simples molèsties amb insignificants problemes però, vigileu. Som persistents.