Assemblea de Treballadors de T-Systems a Barcelona

Assemblea: 24/03/2015 – 18:30h. – Lloc: Entrada Edifici Indra: Roc Boronat 133 , BCN Amb presència de la secció sindical de CGT a Madrid

A T-Systems s’han viscut nombrosos processos d’acomiadaments, vendes d’empresa o signatures d’acords amb ombres que probablement no coneixies.

Assemblea

  • Et van explicar que el conveni signat a T-Systems permet treballar pel 81% del sou mínim de conveni?
  • Et van dir que el teu increment de triennis per antiguitat es va signar reduïr-lo a l’equivalent de la categoria ‘Programador Júnior’ (la categoria més baixa)?
  • Algú et va detallar que es va incloure una clàusula per la qual la formació a T-Systems es contractaria preferentment a una fundació de CCOO? (Molts diners, a canvi de què?)
  • Sabies que 4 delegats de CCOO i USO a Eltec van passar a T-Systems Iberia…just abans de la seva venda per salvar-se?

¿Creus necessari organitzar-se des de la base en T-Systems?

Si et sembla una informació rellevant per poder decidir i no et va ser explicada, és una de les raons per les quals és necessària una organització des de la base.

Vine a l’Assemblea! 24/03/2015 – 18:30h. – Lloc:

Entrada Edifici Indra: Roc Boronat 133 , BCN

Amb presència de la secció sindical de CGT a Madrid, van dissoldre la secció sindical de CCOO a Madrid per aquests motius.

És imprescindible que els treballadors estiguem en organitzacions que no es reparteixin favors amb les empreses. Els nostres drets estan en joc.

CGT és un sindicat que funciona assembleàriament, autofinançat en més del 98% del seu pressupost, d’aquesta forma no devem favors a ningú.

Honestedat, integritat i treball són els valors en què creiem. En el sector informàtic tenim una forta forta implantació en creixement.