10 de Maig, mobilitzacions contra el ERE de BBVA

El passat 13 d’abril de 2021 la direcció de BBVA SA (l’empresa) es va dirigir a CGT per a comunicar la seva intenció d’iniciar un procés d’acomiadament col·lectiu previst en l’article 51 de RDL 2/2015  del 23 d’octubre, que aprova el text de la Llei de l’Estatut de Treballadors (ET), així com el de mobilitat geogràfica i modificació substancial de les condicions laborals. La proposta que ens van oferir és: Reducció de plantilla (3.025 de la xarxa BBVA España) i el Tancament de 530 oficines arreu del territori.

Continuarem defensant sempre millors mesures per a minimitzar l’impacte en la plantilla de treballadors. Continuem defensant la feina i volem que no hi hagin més mesures traumàtiques per a la plantilla. No admetem la recol·locació de personal. Tot i que es considera una possible solució, la reubicació d’oficines més petites a més grans. Entenem que l’edat de prejubilació i jubilació és una xifra de persones suficient per abordar unes mesures proposades sense arribar a les mesures dràstiques que volen fer.

Aquestes són algunes de les propostes que tenim per a intentar revertir la situació. Encara que la llei els hi empari a presentar aquestes mesures d’acord amb informes esbiaixats i elaborats per això mateix, ens OPOSEM a qualsevol mesura que NO PRESERVI EL LLOC DE FEINA.

Per tot això, recorda :

Día 10 de Maig a les 18h de la tarda. Concentracions davant de les seus de BBVA.

Barcelona: Pl. Antoni Maura, 6
Girona: Pla. Marquès de Camps, 6
Lleida: Rambla Ferran, 30
Tarragona: Rambla Nova, 58-60

Esperem que hi pugueu anar quants més millor per denunciar la injustícia que està efectuant el Banc. SALVEM L’OCUPACIÓ A BBVA.

En defensa dels nostres drets i els nostres llocs de feina.